Prima Nova logo
Without crowds and unnecessary waiting

Medical examination for enrollment in high schools and colleges

Pregled za upis u srednje škole i na fakultete
  • Pregled za upis u srednje škole i na fakultete
  • Pregled za buduće vozače motornih vozila, elektrotehničara, tehničara za mehatroniku i zrakoplovnih tehničara (ZIM, IRE, ZP)
Pregled za upis na kineziološki fakultet i Fitness
  • Kompletan pregled za upis na KIF
  • Na pregledu obavezno ponijeti "Obrazac za upis na KIF" te potvrdu izabranog obiteljskog doktora medicine o zdravstvenom stanju.

Odabir srednje škole i fakulteta velika je životna odluka. Upoznavanje vlastitih vrijednosti, interesa i sposobnosti nije lagan zadatak, ali je prijeko potreban u procesu donošenja tako važne odluke kao što je izbor zanimanja.

Pri odabiru zanimanja važno je promisliti što volite raditi kako bi odabir Vašeg zanimanja bio ono što zaista volite raditi, a to vrijedi i za odabir srednje škole i za odabir fakulteta. Radni vijek traje 40 godina i idealno bi bilo biti u mogućnosti raditi ono što volimo i možemo.

Savjetujemo Vam da prije upisa u srednju školu pogledate "Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa" izdanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

Prije upisa u srednju strukovnu školu i na fakultet, potrebno je obaviti liječnički pregled kod specijaliste medicine rada. U PRIMA NOVI liječnički pregled možete obaviti brzo, profesionalno i u jednom danu.

Naručite se ONLINE i rezervirajte termin za pregled.

Liječnički pregled za upis u srednje škole i na fakultete
Što ponijeti na liječnički pregled?
  • potvrdu o zdravstvenom stanju od liječnika obiteljske medicine ili poslati na e-mail: info@primanova.hr, ali OBAVEZNO prije dolaska na pregled.
  • medicinska dokumentacija/nalazi u slučaju postojanja bolesti/stanja – donijeti sa sobom na pregled
Što sadrži liječnički pregled?
  • Pregled za upis na KIF: obiteljska, osobna, radna i sportska anamneza, klinički pregled, EKG u mirovanju, spirometrija, laboratorijske pretrage KKS, GUK, urin te dodatne dijagnostičke pretrage sukladno indikaciji
CONTACT
WORKING HOURS
Iso 9001 2024
EU amblem
ESIF
Hamag-Bicro