Psihološka procjena za operatore komercijalnih letačkih operacija

(prema CAT.GEN.MPA.175 (b) regulativi)

Psihološki centar

Budući da novi propisi od strane EASA iz 2021. godine zahtijevaju od zrakoplovnih kompanija da osiguraju psihologijsku procjenu svojih pilota unutar 24 mjeseca od zaposlenja i početka letenja, u doba pandemije i naglih promjenama, takvi propisi i zahtjevi mogu predstavljati različite izazove te mogu oduzimati mnogo dragocjenog vremena. Iz ovog razloga, naš tim psihologa u Ustanovi Prima Nova osmislio je niz testova, kao i polustrukturirani intervju koji je u skladu s novom regulativom i ispunjava njene uvjete.

Postupak se obično završava isti dan. Naš tim psihologa je fleksibilan i uvijek se nastoji prilagoditi rasporedu i zahtjevima pilota i tvrtke. Nakon obrade, piloti i Vaša tvrtka dobit će potvrdu o završetku i ispunjenju zahtjeva, kao i potrebnu povratnu informaciju.

Za sve upite možete nazvati 099 489 1165 ili nam se obratiti e-mailom na psiholog@primanova.hr.

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.
Ova web stranica je zaštićena reCAPTCHA zaštitom i primjenjuju se Google pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

KONTAKT

Adresa: Zagrebačka cesta 132a, Rudeš, Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@primanova.hr
Telefon: +385 1 4693 103

RADNO VRIJEME

Pon – Pet
07:00 – 15:00h
Rad s korisnicima:
07:00 – 14:00h
Administrativni i terenski rad:
14:00 – 15:00h

Europska unija
ESIF Financijski instrumenti
Hamag Bicro