Psihologijske procjene intelektualnih sposobnosti i osobina ličnosti po vlastitoj želji

Psihološki centar

Svi se tijekom života susrećemo s različitim teškoćama i situacijama koje u nama izazivaju brojne emocije, najčešće emocije straha, zabrinutosti ili potištenosti. Ponekad nas samo zanima „je li sve u redu“ s nama, kako najbolje pristupiti nekom problemu, kako ostati motiviran u postizanju ciljeva, kako se nositi s teškim periodima u životu, kad je potrebno potražiti pomoć ili nas samo zanimaju IQ testovi koje bismo voljeli isprobati. Ovo je jedno od područja u kojem pomaže psiholog.

Postoji stigma da ako odete kod psihologa da „nešto s Vama nije u redu“. Ako slomite nogu, otići ćete kod liječnika, a kad imate problema s Vašim automobilom, otići ćete kod mehaničara. Stoga, otići kod psihologa nije bauk, jer ne postoji razlog zbog kojeg biste uvijek sami trebali znati kako postupiti ili se nositi s određenim problemima. Zbog ovog razloga tu su stručnjaci uz čiju pomoć možete pronaći najbolje rješenje. Osim toga, psiholog Vam može ponuditi uslugu psihoedukacije putem koje možete naučiti različite tehnike, znanja i „zakone“ ljudskog ponašanja koji Vam mogu pomoći ili samo proširiti Vaša znanja i interese. Testiranje se obavlja u jednom danu. Na obradu je potrebno ponijeti osobnu iskaznicu te ukoliko posjedujete, prijašnje nalaze psihijatra ili drugih stručnjaka za mentalno zdravlje.

Za sve upite možete nazvati 099/489 1165 ili nam se obratiti e-mailom na psiholog@primanova.hr.

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.
Ova web stranica je zaštićena reCAPTCHA zaštitom i primjenjuju se Google pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

KONTAKT

Adresa: Zagrebačka cesta 132a, Rudeš, Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@primanova.hr
Telefon: +385 1 4693 103

RADNO VRIJEME

Pon – Pet
07:00 – 15:00h
Rad s korisnicima:
07:00 – 14:00h
Administrativni i terenski rad:
14:00 – 15:00h

Europska unija
ESIF Financijski instrumenti
Hamag Bicro