Psihologijske procjene i selekcije kandidata za zapošljavanje

Psihološki centar

Imate li problem pri odabiru kandidata za zaposlenje jer se ne možete odlučiti koji su kriteriji važni?

Želite li zaposliti pravog čovjeka na pravom radnom mjestu?

Nudimo uslugu psihologijskog testiranja kandidata za zaposlenje bez obzira gdje se kandidati nalaze i o kojem radnom mjestu se radi. Kandidat može biti testiran online ili pak doći osobno, ovisno o Vašim željama kao poslodavca. Na raspolaganju je veliki broj upitnika iz područja radne motivacije, radnih vrijednosti, profesionalnih stilova, radne savjesnosti i stabilnosti, po Vašem izboru i našim sugestijama. Testiranje obuhvaća ispitivanje kognitivnog statusa i osobina ličnosti, te intervju uživo ili online. Svi testovi provjereni su na tisućama kandidata u stvarnim selekcijskim postupcima, za prava radna mjesta i tijekom nekoliko godina. Specifičnost pitanja možete kao poslodavac dogovoriti s nama, po Vašim željama.

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.
Ova web stranica je zaštićena reCAPTCHA zaštitom i primjenjuju se Google pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

KONTAKT

Adresa: Zagrebačka cesta 132a, Rudeš, Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@primanova.hr
Telefon: +385 1 4693 103

RADNO VRIJEME

Pon – Pet
07:00 – 15:00h
Rad s korisnicima:
07:00 – 14:00h
Administrativni i terenski rad:
14:00 – 15:00h

Europska unija
ESIF Financijski instrumenti
Hamag Bicro