OBAVIJEST: PRESELILI SMO SE! Nova adresa PRIMA NOVA je Zagrebačka cesta 132a, Rudeš, Zagreb.

Lokacija na Google karti: Lokacija

Poštovani korisnici, uveli smo ONLINE naručivanje. Rezervirajte termin koji Vam odgovara.

Možete se još naručiti putem telefona 01 4693 103 (za vrijeme radnog vremena) ili slanjem maila na: info@primanova.hr

Liječnički pregled za upis u srednje škole i na fakultete

PREGLED ZA UPIS U SREDNJE ŠKOLE I NA FAKULTETE

  • Pregled za upis u srednje škole i na fakultete.
  • Pregled za buduće vozače motornih vozila, elektrotehničara, tehničara za mehatroniku i zrakoplovnih tehničara (ZIM, IRE, ZP).

PREGLED ZA UPIS NA KINEZIOLOŠKI FAKULTET i FITNESS

  • Kompletan pregled za upis na KIF
  • Na pregledu obavezno ponijeti ” Obrazac za upis na KIF ” te potvrdu izabranog obiteljskog doktora medicine o zdravstvenom stanju.

Odabir srednje škole i fakulteta velika je životna odluka. Upoznavanje vlastitih vrijednosti, interesa i sposobnosti nije lagan zadatak, ali je prijeko potreban u procesu donošenja tako važne odluke kao što je izbor zanimanja.

Pri odabiru zanimanja važno je promisliti što volite raditi kako bi odabir Vašeg zanimanja bio ono što zaista volite raditi, a to vrijedi i za odabir srednje škole i za odabir fakulteta. Radni vijek traje 40 godina i idealno bi bilo biti u mogućnosti raditi ono što volimo i možemo.

Savjetujemo Vam da prije upisa u srednju školu pogledate “Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa” izdanog od strane Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, koji prilažemo u nastavku.

Jedinstveni popis zdravstvenih kontraindikacija srednjoškolskih obrazovnih programa možete preuzeti ovdje:Dokument

Prije upisa u srednju strukovnu školu i na fakultet, potrebno je obaviti liječnički pregled kod specijaliste medicine rada. U PRIMA NOVI liječnički pregled možete obaviti brzo, profesionalno i u jednom danu.

Naručite se ONLINE i rezervirajte termin za pregled.

Što ponijeti na liječnički pregled?

  • potvrdu o zdravstvenom stanju od liječnika obiteljske medicine ili poslati na e-mail: info@primanova.hr, ali OBAVEZNO prije dolaska na pregled.
  • medicinska dokumentacija/nalazi u slučaju postojanja bolesti/stanja – donijeti sa sobom na pregled

Što sadrži liječnički pregled?

  • Pregled za upis na KIF: obiteljska, osobna, radna i sportska anamneza, klinički pregled, EKG u mirovanju, spirometrija, laboratorijske pretrage KKS, GUK, urin te dodatne dijagnostičke pretrage sukladno indikaciji

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.
Ova web stranica je zaštićena reCAPTCHA zaštitom i primjenjuju se Google pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.