Poštovani,

Zbog poslovnog restrukturiranja HR.AeMC.03 je prestao s radom.

Za detaljnije informacije možete kontaktirati Martinu Elez, dr.med., HR.AME.01.
na e-mail: elez.martina1208@gmail.com ili mob: 095 555 7687.

Vaša,
PRIMA NOVA

Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

Prima Nova, ustanova za zdravstvenu skrb je certificirana od strane Hrvatske agencije za civilno zrakoplovstvo (HACZ) kao zrakoplovno-medicinski centar (HR.AeMC.03) u kojem se mogu obaviti svi liječnički pregledi zrakoplovnog osoblja, uključujući inicijalne (prvi puta) liječničke preglede za kategoriju 1 zdravstvene sposobnosti (prometni i profesionalni piloti aviona i helikoptera) i kategoriju 3 zdravstvene sposobnosti (kontrolori zračnog prometa) u svrhu procjene zrakoplovno-zdravstvene sposobnosti i izdavanja certifikata o zdravstvenoj sposobnosti.

Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

Uz inicijalne preglede svih kategorija obavljamo i redovne preglede civilnih i sportskih pilota, članova kabinske posade zrakoplova, LAPL kategorije i kontrolora zračnog prometa.

Osim pregleda koje možete obaviti u našem AeMC-u, također pružamo podršku u vođenju smanjenja zdravstvene sposobnosti za sve kategorije zrakoplovnog osoblja sve do vraćanja sigurnog korištenja privilegija posjedovane kategorije.

Savjetujemo zrakoplovno osoblje o sigurnoj uporabi lijekova i njihovim nuspojavama te utjecaju na zrakoplovno-medicinsku sposobnost.

Educiramo zrakoplovno osoblje o načinima očuvanja psihofizičkog zdravlja i zrakoplovno-medicinske sposobnosti.

Sigurnost je naša misija, a cilj biti pouzdan partner u području zrakoplovne medicine svim sudionicima u zrakoplovnoj industriji.

Želite li saznati više o svim pregledima zrakoplovnog osoblja koje obavljamo i naručiti se na inicijalni pregled za kategoriju 1 i 3  ili imate dodatnih pitanja za nas slobodno nas kontaktirajte na: +385 99 3693 103 od ponedjeljka do petka od 08h-16h ili na aemc@primanova.hr. Naše ljubazno osoblje će Vam rado sve objasniti i odgovoriti na Vaše upite.

Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar
Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

Uputa za obavljanje pregleda

  • Uputu za obavljanje inicijalnih (prvi puta) pregleda za kategoriju 1 i 3 zrakoplovnog osoblja, u .pdf formatu preuzmite ovdje.

Sadržaj inicijalnih pregleda

  • Sadržaj inicijalnih pregleda za kategoriju 1 i 3 zrakoplovnog osoblja, u .pdf formatu preuzmite ovdje.
Prima Nova - AeMC Zrakoplovno-medicinski centar

Vaš sljedeći korak?

Vaš sljedeći korak? Ispunite formu i javite nam se!

Teško se uvijek odlučiti u moru opcija. Najbolje Vam možemo pomoći oko sljedećeg koraka nakon što stupimo u direktni kontakt. Ispunite kratku formu, napišite nam što Vam je potrebno i što god mislite da je važno za znati. U kratkom roku ćemo Vam se javiti i predložiti sljedeće korake.

Ispunite formu

Politiku o zaštiti osobnih podataka možete pročitati ovdje.
Ova web stranica je zaštićena reCAPTCHA zaštitom i primjenjuju se Google pravila o privatnosti i Uvjeti pružanja usluge.

KONTAKT

Adresa: Nemetova 2, 10000 Zagreb, Hrvatska
E-mail: info@primanova.hr
Telefon: +385 1 4693 103

RADNO VRIJEME

Pon – Pet
07:00 – 15:00h
Rad s korisnicima:
07:00 – 14:00h
Administrativni i terenski rad:
14:00 – 15:00h

Europska unija
ESIF Financijski instrumenti
Hamag Bicro